Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 11 лютого 2015 р.

цікаві факти зі світу фізики


        Цікаві факти зі світу фізики.

         Раджу ознайомитись з одним із раніше опублікованих повідомлень


  " У середині 60-х років минулого століття вчені однієї з лабораторій Східної Азії працювали над створенням новітньої зброї масового ураження. Одного разу під час наради між ними виникла бурхлива суперечка, після якої усі учасники були госпіталізовані з симптомами інтоксикації. Результати розслідування причин групового отруєння стали в науковому світі справжньою сенсацією.
Виявилося, що отруїлися ті вчені, які під час наради пили воду з графинів, що стояли на столі.

Лабораторні дослідження показали, що хімічний склад води був дуже деформований. Тоді й виникла думка про те, що вода крім свого хімічного складу має й певну іншу невідому сучасній науці структуру.

Над цією гіпотезою почали працювати багато вчених з різних країн. Було проведено безліч різних екскрементів і досліджень.

Так, японські вчені довели “пам’ять води”. Вода реагує на емоції і запам’ятовує їх у своїх кристалах. Така теорія зацікавила весь світ, а також багатьох інших вчених.

В ході досліджень вчені брали воду, яка перебувала під впливом музики. Виявилося, що її кристали мали надзвичайно гарні візерунки, а вода, яка піддалася негативним емоціям, була за словами вчених, не придатна для вживання.

Як кажуть дослідники, водою можна зцілити або вбити."

 Картинки по запросу зображення води      Картинки по запросу зображення води  

 Матеріал взято на сайті   http://cikave.org.ua/discovery/pamyat-vody/#more-5864

Немає коментарів:

Дописати коментар